Nieuwsbrief

Energie 1 September

Een bijzondere Vrouwenkaart avond.

Anderhalf jaar geleden, de allereerste Vrouwenkaart avond, hebben wij georganiseerd bij Happy on the Move. De allereerste Yoga studio van Nienke die ze 5 jaar geleden begon.

Ook deze keer opende Jantine de avond en mocht iedereen kort vertellen wat ze deed en waar je energie van krijgt. De les van anderhalf jaar geleden is dat je tijdens dit voorstel rondje de tijd goed in de gaten moet houden want wij vrouwen raken niet uitgepraat over wat ons drijft.

Elke Vrouwenkaart avond mag de ondernemer waar we het organiseren haar ondernemersverhaal vertellen om te inspireren, een inspirerend verhaal had Nienke zeker te vertellen!

Happy on the Move, vernoemd naar haar reis blog. Een reis door India tijdens een zware burn-out. Pas 25 jaar en je had je hart verloren in de jeugdzorg. 

Je was al ondernemend tijdens je geboorte, grapte je tijdens je ondernemers verhaal. Je werd geboren nog voordat de verloskundige er was. Orthopedagoog was je wens, maar verkoos de universiteit voor een baan bij jeugdzorg. Je wilde iedereen helpen maar liep vast op het Systeem. 25 jaar oud en je had meerdere hulpverleners die zich om jou bekommerde want nu zag jij het niet meer zitten. Je verhuurde je huis en ging op reis waar je in aanraking kwam met yoga. Terug in Nederland ben je yoga lessen gaan geven en uiteindelijk heb je je baan opgezegd om een ruimte te huren ‘Happy on the move’.

Een yoga studio die groeide in leden maar ook in docenten. Uiteindelijk werd  je zo groot dat de ruimte te klein begon te worden. Soms moet je niet denken maar doen en toen je deze ruimte zag waagde je de sprong om over te gaan. Je durft keuzes te maken vanuit je hart zonder een businessplan, gewoon gaan.

En nu staan we hier anderhalf jaar later en mag je trots zijn op wat je hebt neergezet. Een yoga ruimte met kantoor en ontmoetingsruimte. 

Al deze ruimtes konden we nu mooi gebruiken voor de deelsessies.

En de deelsessies van deze avond werden verzorgd door Monique van liefdevolle energie, Francis van Yoga healing bij Francis en van Jantine van Energievoortien.

Twee verschillende deelsessies waar je energie van krijgt want dat was het thema van deze maand.

Ervaren hoe je je levensenergie kan voelen door middel van een chakra dans, meditatie en energie werk. De innerlijke reis naar het bewustzijn. Francis en Monique hadden een prachtige les voorbereid waarbij je energie voelde stromen. 

In de andere ruimte deelde Jantine haar kennis over voeding en neurotransmitters als voedingsdeskundige en mentalcoach. Hoe kun je door voeding weer energie in je hoofd en lijf krijgen om te kunnen ondernemen? Een workshop die ze vaak ook inzet bij bedrijven want vitale medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf.

Na een korte pauze deelde Nienke oefeningen vanuit de ACT coaching (Acceptance and Commitment Therapy). Een coaching traject wat zij ook aanbied om je energie te managen en te leven vanuit jouw waarden.

Een overvol programma waarna Susanne de avond afsloot met daarbij de visie van de Vrouwenkaart ‘elkaar supporten’. Vind elkaar in het ondernemen, heb het lef om te doen waar jou passie ligt. 

Elkaar supporten, adviseren en ondersteunen.

Door het drukke programma was er weinig tijd om te praten terwijl we die behoefte wel voelde. Bij de volgende Vrouwenkaart avond zullen wij daar meer tijd voor inplannen.

Elske Venderbos (ondernemer, personal branding, beeld en webdesign) legde de hele avond vast zodat iedereen weer mooie foto’s heeft voor op zijn sociale media kanalen. Vergeet hierbij niet om Elke te taggen.

De link van de foto’s vind je HIER.

De datum voor de volgend vrouwenkaart avond gaat veranderen, dit laten wij jullie zo snel mogelijk weten.

Liefs,

Jantine en Susanne

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *