Nieuwsbrief,  nieuwsbrief

Groots 1 maart

Vrouwenkaart Groots!

Een avond met een Groots thema want wij vrouwen mogen groot gaan! 
Het thema was niet alleen groot maar de opkomst ook. Deze Vrouwenkaart avond vond plaats bij Stroomlijn in Dordrecht en langzaamaan druppelde de vrouwen binnen.
Eerst even “landen” met koffie of thee en daarna opende Jantine de avond.
Drie woorden om jezelf voor te stellen wat voor een hoop herkenning zorgde.  ‘Ik ben moe’ waren de eerste woorden van Wilma. Na een voorstel rondje ging de aandacht naar Esther van Toledo die voor ons een masterclass in elkaar had gezet ‘Maximaliseer je leiderschapskracht’. Ondernemen vanuit je hart.

Ze nam ons mee in de zoektocht naar haar hart. Als Sales & Marketing Manager bij Coca-Cola begon er iets aan haar te knagen. Na een burn-out begreep ze hoe ze het anders moest doen en dat leert ze nu anderen. Inmiddels heeft Esther van Toledo al tien jaar haar succesvolle leiderschapscoachingsbedrijf. Met de focus op leiderschap vanuit hart, want vanuit het hoofd dat ken je wel.

Maar om bij dat hart te komen moet je eerst weer klein zijn. Vindt het kind in jou en dat deed ze door een wedstrijdje  ballen opblazen om daarna deze door de ruimte heen te slaan. Het kind in de vrouwen werd geboren en je zag iedereen genieten. De ondeugd en het spel maakte iedereen vrolijk en opgewekt. Het kind was weer aangewakkerd klaar voor het maken van een hart kompas.

Wat zegt jouw hart? 

Een meditatie als afsluiting begeleidde ons om meer te kunnen voelen, en de emoties werden losgelaten en doorvoelt. Een Masterclass die ons mocht inspireren en aan het denken zet.

Na de Masterclass stond er een diner op ons te wachten van de Dames van Zoet & Hartig en was het tijd om met elkaar te praten met als vraag ‘Wat heb jij nodig om groot te gaan?’

Tijd om te netwerken en te verbinden onder het genot van heerlijk eten en een drankje.

Susanne sloot de avond af met haar persoonlijke betekenis van Groots. Laten wij vrouwen trots zijn op elkaar. Complimenteer elkaar want wij mogen groots zijn. 

Deze hele avond werd vastgelegd door Annet van Annet takes pictures. Annet die met haar boudoir fotoshoot vrouwen in hun kracht zet. Een fotograaf die niet bang is om Groots te gaan met haar onderneming. Ook deze avond kon iedereen een portret foto laten maken door haar want Groot gaan is ook jezelf durven laten zien.

Jij mag er zijn!

En al deze prachtige foto’s zijn nu te bewonderen via onderstaande link. Vergeet Annet niet te taggen als je deze deelt op de socials.

Fotoshoot Vrouwenkaart 1 maart.

Iedereen ging voldaan naar huis! … en ook het hart van Wilma was weer aangewakkerd.

Remember: “Feel the fear and do it anyway”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *