Nieuwsbrief

Lef 7 Oktober

Vrouwenkaartavond met als Thema lef op 7 oktober 2022 locatie Loes in Papendrecht.

Lef:

Voor het eerst een fotograaf en een thema! En wel 23 vrouwen op de lijst! Met lichte spanning gingen we de avond in. Wat een warmte en energie al vanaf de start! Jantine heette iedereen welkom en nam ons mee in het thema en programma. Een thema aan ons programma wat aansluit bij het ondernemerschap en een fotograaf zodat iedereen zich kan laten zien en presenteren. Net voordat de zon onder gaat legt Maxime ons vast voor een mooie profielfoto. Als vrouwelijke ondernemer wil je jezelf laten zien en een mooie profielfoto helpt je daar enorm bij!

Daarna tijd om te bewegen! Wandelend aan de hand van de vragen op de Vrouwenkaarten passend bij het thema Lef. Een frisse neus halen langs de rivier om elkaar beter te leren kennen. Bij terugkomst een lekker bakkie koffie of thee met wat lekkers van Puur Loes.

Door ziekte viel er een spreker uit, gelijk een mooie oefening voor een vrouwelijke ondernemer om zonder voorbereiding iets te vertellen over dit thema LEF! Nienke van Happy on the move was zo stoer om het podium te pakken voor een mooi persoonlijk verhaal passend bij haar en haar onderneming, en de nieuwe weg die ze wil inslaan als coach. Wat heeft ervoor gezorgd dat ze haar eigen Yoga studio begonnen is? en wat heeft haar het lef gegeven om haar vaste baan in loondienst op te zeggen? Ondanks alle onzekerheid die bij een eigen onderneming komt kijken is ze op zoek naar een grotere ruimte want haar yoga studio wordt steeds groter.

Na Nienke nam gastvrouw Louise van Puur Loes ons mee in haar ondernemersverhaal. Een populaire horeca gelegenheid die in Corona tijd een hoop kritiek kreeg van de media door de keuzes die ze maakte. Ondanks alles bleef ze staan voor haar principes, zwanger van een tweeling, een zwangerschapsvergiftiging maar haar bedrijf bleef groeien. Wat een lef voor deze jonge moeder en ondernemer én een inspiratie voor ons allemaal!

Susanne sloot de avond af met onze Vrouwenkaart missie, laten we ons verbinden en elkaar supporten!

Ja!! Zo krijgt de Vrouwenkaartavond steeds meer vorm én wij gingen geïnspireerd door al jullie verhalen naar huis. En niet met legen handen, van alle aanwezige vrouwen kregen we een mooie vulling in de goodiebag.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *