Nieuwsbrief

Vrijheid 13 September

Het idee van het thema vrijheid is ontstaan tijdens ons bezoek aan Jacqueline van Live your life.

Jacqueline komt al heel lang bij de Vrouwenkaart en wilde ons deze keer meenemen in haar expertise. Wat kunnen wij ondernemers leren van haar? Jacqueline is lichaamsgericht levenscoach. Door middel van Soulcollage®️ geeft ze inzicht in het verleden, staat stil bij het heden en schijnt licht op de toekomst. Op zoek naar vrijheid door middel van het maken van je eigen persoonlijke Soulcollage®️ want dat is wat elke ondernemer wil. Vrijheid ervaren in het werk wat je doet. Wat remt je om te doen wat je leuk vindt en wat is vrijheid voor jou? 

Vrijheid is voor iedereen iets anders kwamen we achter in onze reis op weg naar de nieuwe Vrouwenkaart avond.

Voor ons is vrijheid ‘de natuur’ en laat Tante Wieke een super leuke theetuin hebben midden in de polder. Midden in de natuur tussen de koeien, maar voor haar is de vrijheid niet locatie maar dicht bij haar kinderen kunnen zijn. Ze stopte met haar baan als lerares en begon zo een theetuin naast haar huis.

Tijdens de Vrouwenkaart ‘Groots’ leerden wij Desiree kennen. Een fotograaf die van haar hobby haar beroep heeft gemaakt want dat is ook vrijheid. Elke dag iets kunnen doen wat je leuk vindt.

Zo onstond er weer een prachtig team met een mooi thema Vrijheid voor deze vrouwenkaart avond.

Niets is zo vrij als het weer en dat laat zich niets vertellen. ‘We dwingen het mooie weer gewoon af’ zei ik tegen Jantine op de vraag wat als het regent. Maar dat is het mooie, de natuur laat zich niet dwingen. Dus toch last minute in de regen een tent opzetten om deze avond droog door te laten gaan.

Jantine opende de avond en heette iedereen welkom. Daarna vertelde Wieke haar verhaal hoe ze van leerkracht naar een goedlopende Theetuin is gegaan. De kern van haar verhaal was mooi! ‘Sta open voor hulp want het lukt je niet alleen’ de reden waarom wij ook de Vrouwenkaart zijn gestart. Je staat zoveel sterker als je bereid bent elkaar te helpen.

Jacqueline nam ons mee op reis en liet ons zien wat er in haar koffer zat. Welke dingen ze met haar meedraagt en waar sommige gedachten vandaan komen. Daarna aan de slag met Soulcollage®️ en kwamen wij erachter dat het meer is dan knutselen. Aan de slag met plaatjes uit magazines die je aanspreken om daarna in gesprek te gaan wat dit beeld voor jouw betekent en wat het over je zegt.

Na deze mooie inzichten was er tijd voor het eten dat Wieke voor ons had gemaakt. Lekker eten en met elkaar de inzichten bespreken die we hebben meegekregen en voor wie wilde kon nog even op de foto bij Desiree.

Desiree die ons heeft verrast met haar foto’s!

Regen en een witte tent en dan toch de sfeer weten te vangen die deze avond verdient. Dan ben je een goede fotograaf! 

Trots op iedereen die heeft meegeholpen aan deze avond en de vrouwen die zo open zijn naar elkaar.

Samen staan we sterk.

Voor alle Foto’s klik hier

Wachtwoord galerij: 9i0yN0SR6E

Download-PIN: 2218

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *