Nieuwsbrief

Weerstand 9 December

Vrouwenkaart avond met als Thema weerstand op 9 december 2022 bij Fitness & Beauty Palace in Sliedrecht

Dit keer het Thema WEERSTAND! Dit werd kort van te voren ook gevoeld, want Nederland moest voetballen op deze avond.. wat bij sommige enige weerstand opwekte. Uiteindelijk hebben we besloten deze avond toch door te laten gaan! Uitgenodigd door Leone die samen met haar man al John eigenaar is van Fitnesscentrum Fitness & Beauty Palace. Met sinds kort ook een IJsbad, wat ons inspireerde voor dit thema!

Wendy heeft op deze locatie een schoonheidssalon en wilde deze kans niet voorbij laten gaan om zich te laten zien! Een bindweefselmassage paste mooi in dit thema. Danielle de Visser van het Ontwikkelpunt bood aan om een korte clinic van “Nee naar Mee” te geven. Durf andere vragen te stellen, dan krijg je ook een andere uitkomst. Vooraf kon je je inschrijven voor één van deze drie activiteiten.

De avond begon met koffie en thee en de Vrouwenkaart kaarten WEERSTAND ontworpen door Kelly van Blink Creations. Hoe ga jij om met weerstand? Jantine mocht het spits weer afbijten met een korte presentatie van het programma van deze avond. Maar gaf ook het woord aan alle aanwezige vrouwen om zich even kort voor te stellen.

Sandra Kroon was onze fotograaf én stelde zich kwetsbaar op om ook haar verhaal en worstelingen in het ondernemerschap te delen. Wat ons inspireerde voor het volgende thema, namelijk KWETSBAARHEID. Na dit eerlijke verhaal was het tijd om te gaan liggen voor een ademhaling sessies van Leone om ons klaar te ademen voor het IJsbad, bindweefselmassage of van Nee naar Mee.

De groep werd opgesplitst. Een groep vrouwen bleef in de ruimte om te luisteren naar Danielle de Visser die ons liet ervaren wat de kracht is van woorden. En hoe je vanuit hier een andere rol kunt aannemen. De andere groep vrouwen maakte zich klaar om in hun badkleding naar de ijskoude ruimte voor het IJsbad. Een voor een gingen we in het IJsbad onder begeleiding van Leone die je coachte om je ademhaling onder controle te krijgen. En wat een support langs de rand van het bad, zo mooi om te zien. Iedereen is erin gegaan en heeft haar eigen weerstand gevoeld.

In de schoonheidssalon van Wendy gaf een bindweefselmassage ook enige weerstand. Heel mooi op de foto vastgelegd door Sandra.

Uiteindelijk verzamelde iedereen zich weer bij elkaar en sloot Susanne de avond af en verdeelde de kerstkado’s die iedereen mee had genomen om elkaar te verrassen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *