Vrouwen

Ben jij een ondernemende vrouw met een eigen bedrijf? en wil je net als wij persoonlijk contact met echte mensen, samen verbinden, elkaar supporten, laten shinen en groeien! Dan zoeken wij jou!
Inmiddels is de Vrouwenkaart gegroeid tot maar liefst 90 vrouwelijke ondernemers.

Content Creator, Blogger, kinderboekenschrijfster en ZZP-er in de zorg.
Een ondernemer met een missie namelijk een inclusieve samenleving. Ik sta open voor samenwerkingen en ik hoop door middel van de Vrouwenkaart mensen te verbinden!

Ik help jou aan rust in je hoofd en energie in je lijf zodat jij kan shinen door bewustwording, natuurlijke en pure maaltijden, mindset, aanvullen van je tekort. Rust creëren, organiseren en verbinden zit in mijn DNA!

Met haar eigen praktijk genaamd Filosophia geeft Michelle 1 op 1 sessies en groepssessies in Body Remembers en lichaamsgerichte Trauma Therapie (Brtt) en Trauma Release Breathwork. Een lichaamsgericht manier om van stress, spanning en trauma af te komen zonder te hoeven praten.

Mijn passie is mooi haar creëren met mijn eigen onderneming genaamd Sohohair. Ik vind het erg belangrijk dat de klanten zich op hun gemak kunnen voelen in de stoel en uiteindelijk natuurlijk een mooi resultaat.

Eigenaressen van JH beautysalon / jewelry & content creator. Ik ben een bezige bij, en vaak met honderd dingen tegelijk bezig maar daar krijg ik juist veel energie van. Ik werk graag met mensen en vind het mooi om in mijn beautysalon en met mijn sieraden webshop mensen een fijn gevoel te kunnen geven. Daarnaast timmer ik hard aan mijn social media carrière als content creator.

Eigenaresse van  Tattoostudio D.N.A. & ink. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van Fineline tattoo’s, Black&Grey/Realism en Blackwork. Ook kun je bij ons ook terecht voor het zetten van permanente make-up en wimperextensions.

Als ervaren vakfotograaf en videograaf bezit ik de juiste apparatuur en vaardigheden om een optimaal resultaat voor je neer te zetten. Een krachtige beeldtaal zorgt voor herkenbaarheid en verbondenheid.

Psycholoog en Enneagram Coach. 
Ik help vrouwen graag bij meer zelfvertrouwen, omgaan met emoties en communicatie & relaties. Juist de dingen die je niet op school leert en ook niet altijd thuis hebt meegekregen. Mijn passie is dat er ruimte komt voor jou, je jezelf beter begrijpt en weer regie ervaart. Ik help niet alleen als het water aan de lippen staat, maar ook juist preventief.

Fotograaf. Creatieve duizendpoot met een liefde voor licht dat door de bomen strijkt. Ik kan boven op de rem gaan staan voor een prachtig gekleurde lucht of magische sfeer in een bos. Ik heb het mijn missie gemaakt om alledaagse momenten op zo’n manier vast te leggen zodat je het voor altijd kunt koesteren.

Ontdek jouw mooie zelf! Weten waar je natuurlijke schoonheid ligt en uiting geven aan de authenticiteit van jou als persoon staat centraal als je bij mij komt. Optimaal tot je recht komen en volledig zichtbaar. Daar ligt ook mijn kracht. Ik daag je uit om creatief om te gaan met kleur, kleding en stijl. Dus niet meer vasthouden aan gewoonte, veiligheid en comfort, maar experimenteren en de inspirerende ontdekkingstocht aangaan naar jouw authenticiteit.

In mijn praktijk Coaching Uit Je Buiten kun je in kleine stapjes met je hele verhaal naar buiten komen.  “Leef je leven zoals jij dat wilt”

Eigenaresse Yogastudio Happy on the Move, yogadocente en gedragscoach, gespecialiseerd in ACT. Ik ben een enthousiaste ondernemer met focus op mijn missie, namelijk jou leren “beter te voelen” in plaats van “je beter voelen”. Jij bent al genoeg! Met een dosis humor, integriteit en in verbinding begeleid ik al jaren deelnemers naar een echtere connectie met zichzelf.
In de Yogastudio bieden we met meerdere docenten ondertussen flink wat yogalessen aan zodat er voor ieder wat wils is. Heb je een lichaam? Dan kan je yoga! Dus voel je welkom.

Eigenaresse van een grote en gezellige tweedehands dames-en kinderkledingwinkel In Sliedrecht en Leerdam. Stijl en kwaliteit kenmerkt onze collectie, die niet alleen bestaat uit kleding; ook kunt u bij ons terecht voor mooie tassen, hoeden, schoenen en sjaals.

Binnen mijn eigen onderneming Gelukkig Gezond werk ik als gecertificeerd gewichtsconsulent en trainer. Ik coach mensen naar een gezonde en fitte levensstijl waarbij de focus ligt op balans, bewustwording én genieten!

 Op een persoonlijke, krachtige en authentieke manier werk ik als coach, trainer en analist. Met oog voor de ander, luister en kijk ik naar dynamiek, communicatie en gedrag. Altijd van uit verbinding, serieus waar het moet, luchtig en met humor waar het kan.

Mijn uitdaging ligt in het visualiseren van jouw gedachtes en hersenspinsels. Het vertalen van ideeën naar schetsen, concepten en die uiteindelijk uitwerken naar tastbare ontwerpen die bij jou passen. Het bedenken van nieuwe items en meedenken in oplossingen om je zoveel mogelijk te ontlasten op het gebied van grafisch design.

Als Financieel- en Winst Adviseur help ik ondernemers aan meer winst en financiële rust. Enerzijds door als Moneybird Specialist (adviseur) de hele financiële administratie uit handen te nemen, zodat alles goed geregeld is en anderzijds als Winst Adviseur, waarbij ik ze nog een stapje verder help om meer grip op de cijfers te krijgen, zodat ze precies weten welke keuzes ze moeten maken.

 

Het is mijn missie om jou te gidsen op het pad van bewustwording. Om de beste versie van je zelf te zijn en te leven vanuit diepe verbinding. Alle wijsheid zit al in jou, ik help jou ernaar te luisteren. Wil jij liefdevolle energie? Intuïtieve 1:1 sessies  (Kundalini/ usui reiki- SBF ®- DMI) Ook in groepsverband; activaties, ceremonies & workshops. 

In haar gezondheidspraktijk en Gym “Life & Dreams” in Rhoon werkt Patty als Vitaliteitscoach, voedingsconsulent en personal trainer. Haar passie is om mensen stapsgewijs te helpen om hun leefstijl te verbeteren met als uiteindelijke doel: Gewichtsverlies, lichamelijke fitheid en verbetering van de kwaliteit van het leven op een holistische manier. Ze is tevens druk bezig met haar studie als Hormoon Therapeut, vanaf 2024 zal zij dit ook in de praktijk brengen.

Professional organizer en coach; eigenaresse van Biezonder georganiseerd. Voor iedereen die meer rust in zijn hoofd en meer ruimte in huis wil. Samen steken we de handen uit de mouwen om jou thuis weer overzicht te geven. Dit doen we op een manier die past bij jou en jouw gezin.

Als interieurfotograaf help ik je graag aan sfeervolle en professionele beelden van je interieurproject of -product. Hierdoor kun jij je volgende klant nog beter laten zien wat je in huis hebt.

Zelfstandig JEMAKO Distributiepartner. JEMAKO denkt op een nieuwe manier aan schoonmaken.
En vooral, eenvoudig & duurzaam. Tot op de dag van vandaag is dat onze belofte: oplossingen ontwikkelen die in alle opzichten eenvoudig en schoon zijn. Persoonlijk advies via thuispresentaties
of 1 op 1 afspraken. Ook voor zakelijk gebruik!

In mijn keramiek atelier- DE KLEIBAKKERIJ -bied ik leuke en laagdrempelige dag- middag- en avond workshops aan. Mensen blij maken en laten ervaren dat creativiteit voor iedereen is weggelegd  is mijn passie! Werken met klei maakt je hoofd “leeg” en er worden andere delen in je hersenen geactiveerd.  Het atelier geeft ook cursussen vormgeven in klei waarbij ik je, op maat, begeleid naar jouw favoriete vorm. Dit alles in een authentiek atelier en tuin met meer dan 60 bijzondere glazuren en veel voorbeelden ter inspiratie.

Branding, beeld en webdesign. Ik geloof dat jij een uniek en buitengewoon talent bezit. Een talent wat ik vol enthousiasme en passie vertaal naar een ijzersterke visuele identiteit, helemaal passend bij jou en jouw droomklant. Ik creëren met en voor jou een heldere huisstijl, passend bij jou én werkend voor jouw doelgroep. Foto en/of video beelden die het hart van jouw klanten weten te raken én een goed werkende website met een doordachte website strategie. Zo kan jij vol trots gaan genieten van jouw eigen business met toffe klanten en mooie opdrachten. En niet onbelangrijk… een leuke omzet! 🤎

Omarm wie je bent! Systemisch & lichaamsgericht coach. Samen met jou ga ik niet op zoek naar de verbeterde versie van jezelf, maar het leren omarmen van je al perfecte bestaande zelf. Samen met jou kijkend naar de niet dienende patronen die zijn ontstaan in je systeem. Het voelen en leren voelen van je blokkades. Het leren herkennen en omarmen van je emoties, zodat jij kan leren omarmen wie je bent!