Vrouwenkaart

Foto gemaakt door Maxime Haak

Waarom deelnemen aan de Vrouwenkaart?

  • Netwerkbijeenkomsten

Door je in te schrijven bij de Vrouwenkaart krijg je toegang tot de netwerkbijeenkomsten waarin je in contact komt met andere vrouwelijke ondernemers. Vrouwelijke ondernemers die hun expertise delen. Het doel van de bijeenkomsten is niet alleen om elkaar te leren kennen maar ook om geïnspireerd naar huis te gaan en wie weet ontstaan er wel mooie samenwerkingen. Zoals er al vele samenwerkingen zijn ontstaan.

  • Zichtbaarheid

Bij elke netwerkbijeenkomst is een fotograaf aanwezig die zichzelf laat zien, maar ook mooie foto’s maakt die jij weer kunt gebruiken op je eigen socials of website. Laat jezelf zien aan je klanten en vergeet niet de fotograaf te taggen!

  • Instagram

Met deelname aan de vrouwenkaart krijg je toegang tot onze Instagram groepchat waarin we elkaar actief gaan ondersteunen. Deel je hulpvraag of vraag om extra support.

  • Website

Krijg een plek op onze website met een link naar je onderneming en vergroot je vindbaarheid en je bereik. Door een link te delen vergroot je je SEO maar ontvang ook kortingen op elkaars aanbod. Welke korting heb jij te bieden aan de vrouwen van de Vrouwenkaart?

Inspiratie, kennis, nieuwe ervaringen en vergroot je netwerk.

Dit alles hopen wij jou te mogen geven als je je aansluit bij de Vrouwenkaart.